skip to Main Content
info@kantoorencreatief.nl

Zowel voor uw knutsel- als kantoorbenodigdheden

Bij Kantoor en Creatief kunt u terecht voor zowel kantoorbenodigdheden als voor knutselspullen. Wat ons heeft doen besluiten deze twee – schijnlijk – verschillende productsoorten aan te bieden? Dat vertellen wij u graag hier. Lees verder als u meer over ons te weten wilt komen.

Kantoorbenodigdheden én hobbyspullen bij elkaar

Als wij op zoek waren naar hobbyspullen, kwamen we regelmatig producten tegen die multifunctioneel waren. Daarmee bedoelen we dat deze producten voor veel meer in te zetten waren dan alleen voor knutselen. Neem schildersbenodigdheden. Als wij zochten naar een ezel, vonden we het erg handig als we ook meteen andere presentatiemiddelen, zoals een whiteboard, konden aanschaffen. En een goede schaar? Die past zowel op kantoor als in de hobbykamer. Net als een degelijke nietmachine, kwalitatieve pennen, potloden en stiften en hippe doch handige etuis en pennenbakjes. Om uw zoektocht wat eenvoudiger te maken, hebben wij besloten zowel kantoorbenodigdheden als knutselspullen aan te bieden. Zo heeft u aan één adres genoeg!

Het laatste kantoor- en knutselnieuws

Naast ons ruime assortiment vindt u op deze website ook actuele blogs over knutselen en kantoorwerk. Hierin vindt u de meest praktische tips en de leukste nieuwtjes. Denk aan aantrekkelijke methoden om uw kantoor- en schildersbenodigdheden overzichtelijk op te ruimen. En ideeën over wat doen met hobbyspullen die u zelf niet meer gebruikt. Kortom, hier vindt u alles wat u wenst te weten, als u geïnteresseerd bent in knutselen, kantoorwerk en de bijbehorende knutselspullen en kantoorbenodigdheden!

Back To Top