skip to Main Content
info@kantoorencreatief.nl
De Unieke Eigenschappen Van Betonvloeren

De unieke eigenschappen van betonvloeren

Betonvloer in uw bedrijfspand?

Bij Kantoor en Creatief weten wij dat de vloeren van bedrijfspanden, kantoren en magazijnen vragen om net wat meer stevigheid en robuustheid dan de vloeren bij u thuis. Een betonvloer kan hiervoor de perfecte oplossing zijn. De harde, stevige ondergrond van betonvloeren is de ideale fundering voor uw bedrijfspand. Grote stellingen, machines en andere grote bedrijfsobjecten zullen hierdoor geen probleem zijn. Heeft u een winkel of een kantoorpand? Zelfs dan biedt een betonvloer veel voordelen. Lees hier meer over de veelzijdigheid van betonvloeren.

De voordelen op een rijtje

Een betonvloer in uw bedrijf kent veel voordelen. Hieronder hebben we alle voordelen even op een rijtje gezet:

  • Strak design
  • Uw kantoor oogt ruimer
  • Kras- en slijtvrij
  • Onderhouden is gemakkelijk
  • Bespaart energie en verbetert energielabel
  • Naar wens aan te passen

Bepaal zelf het uiterlijk van uw vloer

Een betonvloer in uw kantoor koud en kil? Dat is het allerminst. U kunt uw betonvloer ontwerpen naar uw wensen en behoeften. Zo wordt de kleur van de vloer bepaald door het soort zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix. Wilt u zelf de kleur bepalen? U kunt ervoor kiezen om kleurpigmenten op uw vloer te laten strooien. Zo weet u zeker dat de kleur van de betonvloer past bij het interieur van uw kantoor.

Een populaire keus

Betonvloeren in bedrijfspanden nemen steeds meer in populariteit toe. En dat is niet zo verwonderlijk. Het is makkelijk te onderhouden en geeft het interieur van uw kantoor een strak en ruimtelijk karakter. De betonvloer wordt naadloos in uw bedrijfspand aangelegd. Hierdoor krijgt vuil geen kans om zich in voegen te nestelen. Wanneer de vloer wel vies is, kan deze zeer gemakkelijk schoongemaakt worden. Doordat de betonvloer kras- en slijtvast is, zult u gegarandeerd jaren plezier van uw vloeren hebben! Mits de vloer goed wordt behandeld, gaat de betonvloer er met de jaren mooier uitzien.

Meer weten over betonvloeren en de ervaring van anderen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top