skip to Main Content
info@kantoorencreatief.nl
Fotobehang Voor Uw Bedrijfspand

Fotobehang voor uw bedrijfspand

Ontdek de veelzijdigheid van fotobehang

Fotobehang maakt van iedere muur een feest om naar te kijken. Het creëert sfeer. Zeker ook in een zakelijk interieur! Met gepersonaliseerd fotobehang drukt u uw eigen stempel op uw bedrijfsruimte. U bepaalt de kleuren, de print en het doel dat u met het behang wilt bereiken. Dus bent u wel toe aan een vernieuwd interieur? Overweeg dan het gebruik van gepersonaliseerd fotobehang. In dit blog vertellen wij u meer over de mogelijkheden en geven we inspiratie.

Een standaard print saai?

Uw pand of kantoor is representatief voor uw bedrijf. U wilt daarom fotobehang dat weerspiegelt waar u voor staat. De keuze voor een standaard fotobehang, zonder eigen ontwerp, lijkt daardoor misschien af te vallen. Maar veeg deze optie niet te gemakkelijk van tafel. Er zijn prachtige prints die alles behalve saai zijn, zoals natuurprints. Of ga voor de skyline van de stad waarin u werkt. Dit is een standaard print die toch helemaal past bij uw bedrijf. Bovendien is een bijkomend voordeel dat u geen tijd kwijt bent aan het uitdenken van een eigen ontwerp.

Ideeën voor een persoonlijk ontwerp

Een persoonlijk ontwerp vraagt wat meer tijd, maar is de investering zeker waard. Wij geven inspiratie:

  • Gebruik een foto van een succesvol project of andere mijlpaal
  • Kies kleuren die passen bij de huisstijl
  • Herdenk de geschiedenis van uw bedrijf met een oude zwart-wit foto

Denk na over de plaatsing

Vaak wordt fotobehang gebruikt voor één wand in de ruimte. Denk goed na over de plek van het behang. Gebruik fotobehang bijvoorbeeld bij de receptie. En zorg daarmee voor een stijlvol ontvangst van uw klanten. Of creëer een sfeervolle werkplek met fotobehang op kantoor. Zelfs de smaakbeleving in de koffiecorner kan intenser worden met een foto van verse koffiebonen aan de wand.

Heeft u nog meer creatieve ideeën om een kantoor een beetje mee op te leuken? Neem dan gerust contact met ons op en deel uw inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top