skip to Main Content
info@kantoorencreatief.nl
Kast Op Maat

Kast op maat

Tips voor een kast op maat

Het vinden van een mooie kast klinkt niet zo ingewikkeld. Of het nu gaat om een boekenkast, kledingkast, buffetkast TV-kast of kantoorkast. En of je nu naar de meubelzaak rijdt of online op zoek gaat. De keuze is reuze. Maar welke kast kies je dan? De ene kast is te groot, de andere te klein. Of de kleur past niet bij de rest van het interieur. Om een kast te vinden die volledig aan jouw wensen voldoet, is een kast op maat laten maken de ideale oplossing. Hoe doe je dit?

Tip één: waar plaats je de kast?

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen waar je de kast wilt plaatsen. Anders kun je niet bepalen of de kast hoog of laag moet zijn, of breed of smal. Aangezien je de kast op maat maakt, kun je de ruimte die je hebt volledig benutten.

Tip twee: wat zijn je wensen?

Vervolgens is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen wat voor wensen je hebt. Hoe groot wil je dat de kast is? Welke kleur heeft jouw voorkeur? Van welk materiaal wil je de kast hebben? Zijn er specifieke dingen waar een kast aan moet voldoen voor jou? De eisen voor een kast op kantoor zijn heel anders dan wanneer je een kledingkast op maat wil. Zoek eventueel op internet naar verschillende kasten ter inspiratie. Noteer vervolgens precies hoe jouw kast eruit moet zien of schets een tekening ter verduidelijking.

Tip drie: aan de slag!

Als je zelf handig bent, kun je aan de slag met het realiseren van jouw droomkast. Verzamel het materiaal dat je nodig hebt en begin met klussen. Ben je nu zelf niet handig? Het is ook een optie om een kast op maat te laten maken door professionals. Dan ben je verzekerd van een goed resultaat. Ontwerp dan snel je eigen kast op maat.

Wil je nog meer tips over het creëren van een goede omgeving op kantoor? Die vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top