skip to Main Content
info@kantoorencreatief.nl
Meer Sfeer Op Kantoor Met Bankstellen

Meer sfeer op kantoor met bankstellen

Hoe bankstellen de productiviteit bevorderen

Tijden veranderen. En daarmee verandert ook de manier waarop we op kantoor prettig met elkaar communiceren. Waar we voorheen werkten in de klassieke ‘hokjes’, lunch aten in de kantine en vergaderden in een vergaderruimte, zien we dat tegenwoordig liever anders. Veel bedrijven implementeren andere en nieuwe manieren in hun dagelijkse gang van zaken. En bankstellen kunnen daarbij helpen!

Bankstellen: een stukje huiselijkheid op het werk

Een bankstel associëren we eigenlijk met thuis. Gezellig samen met het gezin op de bank voor een open haard of later voor de tv. Dat stukje huiselijkheid naar de werkplek brengen, kan een hoop positiviteit met zich meebrengen. Door bankstellen te gebruiken bij vergaderingen gaat de creativiteit omhoog. Dit omdat u in een staat van relatieve ontspanning bent. Het is dus niet alleen goed voor de medewerkers, maar ook voor het bedrijf.

Bankstellen zitten een stuk fijner

Wachtkamers associëren we vaak met oncomfortabele stoelen en sfeerloze wachtruimtes. Een of meerdere bankstellen in een wachtruimte kan al een boel veranderen! Door een stukje huiselijkheid en iets familiairs naar een wachtruimte te brengen, zullen mensen eerder gaan praten met elkaar. Al is het maar over het feit dat er een bankstel staat! Dit bevordert de communicatie en daarmee de algehele sfeer. Zo hebben de gasten van uw bedrijf meteen een fijn eerste gevoel.

Fijner pauzeren met een bankstel

Genoeg rust tussen het werken door is natuurlijk belangrijk! Traditioneel aten wij onze lunch in een bedrijfskantine aan tafel en op een stoel. Tegenwoordig eten meer dan genoeg mensen op de bank terwijl ze Netflixen. Het huiselijke gevoel van lekker op de bank eten, kan prima op kantoor. Het zorgt ervoor dat de lunch ook echt een momentje van ontspanning is. Een bankstel is hierin essentieel. Het geeft medewerkers ook echt het gevoel even ‘ergens anders te zijn’ om daarna weer fris en fruitig aan het werk te kunnen.

Beter werken met bankstellen

Of u nu gaat voor een leren bank, stoffen bank, hoekbank of een rechte bank. Bankstellen kunnen wonderen doen voor de productiviteit, ontspanning en de creativiteit op kantoor! Heeft u al ervaring met bankstellen op kantoor? Laat hier weten hoe het uw bedrijf geholpen heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top